Lakásból otthon

Amilyen odaadással készül egy háziasszony vendégei fogadására, épp oly odaadással figyelünk mi is otthonod felújítására, átalakítására. Fontos számunkra, hogy a te igényeidnek megfelelve stílusos, de élhető és praktikus élettereket alakítsunk ki, ahol régi és új, ember és természet összhangban találkozik. Bolygóbarát szemléletünk jegyében pedig sosem törekszünk a „csak újra”: örömmel őrizzük meg kincseidet és ruházzuk fel új külsővel, funkciókkal.

Válassz szolgáltatásaink közül, hogy mihamarabb közösen vágjunk neki otthonod felfrissítésének!

Tervezés

Új lakásba költözöl? Vagy felújítanád meglévő otthonod? Válaszd komplex belsőépítészeti és lakberendezési szolgáltatásunkat: pincétől a padlásig, tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk otthonod belső tereinek kialakítását.

Konzultáció

Ha saját kezedbe vennéd otthonod felújításának vagy berendezésének feladatait, de elbizonytalanodtál, segítünk! Konzultációs alkalmaink során megmutatjuk, milyen lépések szükségesek álomotthonod megvalósításához.

Helyszíni felmérés

Kevés a hely, alacsony a plafon és még derékszög sincs otthonodban? Ne aggódj, a helyszíni felmérés minden kihívást feltár számunkra, ami csak izgalmasabbá teszi számunkra a tervezés és kivitelezés folyamatát.

Home staging

Értékesítenéd ingatlanod, de kéne valami plusz? A jó első benyomás nem csupán ismerkedéskor, de ingatlaneladáskor is elengedhetetlenül fontos. Home staging szolgáltatásunk segítségével lakásodat, házadat vonzóvá varázsolhatod leendő vevőid számára, így hamarabb érheted el céljaidat.

Koncepció

Sokszor csak egy apró tanácsra van szükség, hogy felfrissítsd otthonodat. Rendszeresen szervezünk „lakberendező napokat” bemutatótermünkben, amelyek során ingyenesen kérhetsz tanácsot szakértőinktől.

Hitelügyintézés

Eltévedtél a számlák, űrlapok és elintézendők útvesztőjében? Szolgáltatásunk során vállaljuk a 3+3 milliós állami támogatással, illetve más hitelügyintézési folyamatokkal kapcsolatos feladatokat, így neked már csak megújult otthonod kényelmét kell élvezned.

Időpontfoglalás

Kérj időpontot egyetlen kattintással, hogy minél előbb megkezdhessük otthonod átalakítását!